Внесок MERAVITAL у розвиток ветеринарної медицини

MERAVITAL з великим задоволенням приєднується до Третьої Всеукраїнської конференції Ветеринарів-Ортопедів, Травматологів та Нейрохірургів з секцією Анестезіології. Наша компанія пишається можливістю бути спонсором цього заходу та сприяти обміну досвідом та знаннями в галузі ветеринарної медицини.

15 лекторів заходу – діючі лікарі онкологи, анестезіологи, хірурги, травматологи у ветеринарних клініках та центрах клінічної діагностики з усієї України. Під час конференції спікери поділяться власним досвідом роботи з виявлення та лікування розповсюджених та рідкісних хвороб у тварин, розкажуть про новітні технології у ветеринарній ортопедії та травматології, про можливості комп’ютерної томографії та технічними секретами у ветеринарній практиці.

Окрім доповідей учасників чекає практичне відпрацювання здобутих навичок на кістках з використанням технічних апаратів.

Учасники мають і можливість відвідати майстер-класи, де травматологи та нейрохірурги окремо розглянуть принципи накладання пластин при переломах, спице - стрижневі апарати Ілізарова та складні випадки остеотомії.

Ми намагаємось використовувати усі наявні можливості, щоб наша участь була частиною загального діалогу і обміну інформацією. Наша місія полягає в покращенні здоров'я та добробуту тварин, і ми віримо, що продукти, як MERAVITAL, можуть внести важливий внесок у це питання. Адже розвиток MERAVITAL не закінчується на виготовленні якісного продукту, ми прагнемо зрозуміти потреби тварин до/під час/після лікування, щоб впевнено заявити, що наш продукт зможе забезпечити тваринам найкращий догляд.

MERAVITAL - це лікувальна дієта для котів та собак, розроблена з урахуванням найвищих стандартів якості і здоров'я тварин. Вона містить всі необхідні поживні речовини, які сприяють підтримці здоров'я та активності ваших домашніх улюбленців. Збалансована рецептура корму розроблена ветеринарами спеціально для потреб котів та собак і містить тільки натуральні інгредієнти, кожен з яких несе тільки користь.

Ми розуміємо важливість обміну досвідом та підтримуємо ініціативи, спрямовані на поліпшення якості життя тварин. Наша участь в конференції - це наш спосіб внести свій внесок у розвиток ветеринарної медицини та сприяти її подальшому покращенню.

Організатор конференції: Громадська організація «Українська асоціація ветеринарів ортопедів травматологів нейрохірургів»

Місце проведення: м. Київ, Pochayna Event Hall, пр-т Степана Бандери, 23.

Дата: 25 - 26 листопада 2023